In 2003 ben ik afgestudeerd als Integratief Kindertherapeut na een 3-jarige opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Voor die tijd ben ik jarenlang, naast mijn werkzaamheden in de commerciële dienstverlening, werkzaam geweest als co-trainer bij communicatie-opleidingen.

In die tijd ontstond bij mij de behoefte om mijn professionele omgang(communicatie) met andere mensen -als mens, als trainer- meer diepgang te geven en verder uit te bouwen.

Daarbij verlegde ik het accent naar kinderen en jongeren met een hulpvraag. Met alle benodigde creativiteit, fantasie, integriteit, humor, diepgang en vakkennis help ik kinderen hun probleem op te lossen of ermee te leren omgaan.

Belangrijk en uniek is de aandacht binnen de praktijk voor begeleiding aan en ondersteuning van kinderen, jongeren en gezinnen bij het omgaan met rouw en verlies.

Om dit verantwoord en gedegen aan te kunnen bieden heb ik de 2-jarige opleiding tot Verliesconsulent afgerond bij Expertisecentrum Omgaan met Verlies onder begeleiding van Dr. R. Fiddelaers-Jaspers.

Contact

Als je onderstaand formulier invult neem ik zo snel mogelijk contact met je op