Marjon Faes

"In 2003 ben ik afgestudeerd als Integratief Kindertherapeut na een 3-jarige opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam.
Voorheen ben ik jarenlang, naast mijn werkzaamheden in de commerciële dienstverlening, werkzaam geweest als co-trainer bij communicatie opleidingen. In die tijd ontstond bij mij de behoefte om mijn professionele omgang (communicatie) met andere mensen -als mens, als trainer- meer diepgang te geven en verder uit te bouwen. Daarbij verlegde ik het accent naar kinderen met een hulpvraag.

Met alle benodigde creativiteit, fantasie, integriteit, humor, diepgang en vakkennis wil ik kinderen helpen hun probleem op te lossen of ermee te leren omgaan".

In mijn praktijk bied ik verschillende vormen van therapie, zoals Integratieve Kindertherapie, aan. Heel belangrijk en ook uniek is de aandacht binnen de praktijk voor begeleiding aan en ondersteuning van kinderen en jongeren bij rouwverwerking en/of het omgaan met verlieservaringen alsmede het ondersteunen van ouders en scholen bij dit soort ervaringen.

Om dit verantwoord en gedegen te kunnen aanbieden heb ik de opleiding tot Verliesconsulent afgerond bij Expertisecentrum “Omgaan met Verlies” onder begeleiding van Dr. R. Fiddelaers-Jaspers.

marjon